Voorwaarden

Groeien uw kinderen ook zo snel zodat al die mooie spullen van vorig jaar alweer te klein zijn geworden? Heeft u iets gekocht wat later toch niet het ideale kledingstuk bleek te zijn. Wat de reden ook is, u kunt een ander heel blij maken met die kinderkleding en zelf verdient u er ook nog wat aan.

Weinig lasten maar wel de lusten! In ‘t GUUS kunnen wij die kinderkleding voor u verkopen, u ontvangt de helft van de verkoopopbrengst (minus BTW). Voor uw kledingstukken wordt een eerlijke prijs berekend. Het enige dat u hoeft te doen is er voor zorgen dat de kleding recent gewassen en schoon aangeleverd wordt. Als het niet gewassen is en niet fris ruikt zal ik uw kleding niet in mijn winkel verkopen!!. Ik prijs de kleding, wat uiteindelijk niet verkocht is, hoeft u niet op te halen. Aan het eind van het seizoen reken ik met u af, het kan niet eenvoudiger!

Wilt u kinderkleding inbrengen, download hier de voorwaarden. Mocht u na het lezen van de voorwaarden interesse hebben, neem dan van te voren even contact op om teleurstellingen te voorkomen.

De meeste kleding die niet verkoopbaar is en/of uiteindelijk niet verkocht wordt, zal met uw goedvinden geschonken worden aan een goed doel.

Over 't Guus

Toen mijn kinderen klein waren ging ik altijd graag naar 2e hands kledingwinkels of naar kledingbeurzen en daar is mijn liefde om zelf ooit zo’n winkel te beginnen ontstaan. In 2009 werkte ik bijna 20 jaar op personeelszaken bij dezelfde werkgever en was toe aan iets anders. Iets voor mezelf beginnen leek mij de ultieme uitdaging, toen was het voor mij nu of nooit. Inderdaad heel iets anders, maar tot op heden heb ik er nooit spijt van gehad.

Openingstijden

Woensdag: 10.00 - 17.00 uur 
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 14.00 uur 
Zaterdag : 12.30 - 17.00 uur 

** gesloten: 24 juni t/m 7 juli (week 26 + 27)

Contactgegevens

Zusterplein 18, 4331 KM Middelburg
Telefoon: 06-23306537
E-mail: info@guuskinderkleding.nl

KvK: 20165310

Copyright © 2021 - Website gemaakt door Thinkaholic Web & Apps