Er zijn diverse redenen om 2e hands kinderkleding te kopen:

  • Het is beter voor de gezondheid van je kind en jou. Omdat de kleding een aantal keren gewassen is, zitten er minder tot geen chemicaliën meer in de vezels.
  • Beter voor het milieu. Door het kopen van 2e hands kleding wordt er minder afval geproduceerd.
  • Vaak niet van nieuw te onderscheiden omdat het maar kort gedragen is.
  • Zeer betaalbaar. Zeker als je mooie merkkleding zoekt.
  • Kwalitatief. Tweedehands kleding is over het algemeen gedragen en gewassen. Als het er dan nog mooi uitziet dan zegt dat wat over de kwaliteit.
  • Uniek. Kleine kans dat een ander hetzelfde aan heeft.

Veel keuze uit mooie merkkleding voor baby, peuter tot jongvolwassenen, maat 44 t/m 176.

Hippe, mooie merk kinderkleding bij ‘t GUUS, ook voor de (winter) sport  en verkleedkleding, leuke en weinig gedragen (merk)kleding voor een eerlijke prijs. Jurkjes, rompertjes, jeans, feestkleding, polo’s, jassen, longsleeves, sportkleding en nog veel meer. Kom eens vrijblijvend kijken in de winkel, openingstijden staan ​​op de website.

Cadeaubon: wil je iemand iets cadeau doen uit de winkel maar weet je niet wat, dan zou je ook een cadeaubon kunnen geven. Dan kan betrokkene zelf bij ‘t GUUS iets uitzoeken, informatie hierover is te verkrijgen in de GUUS

Ook verkopen wij verkleedkleding: prinsessenjurkjes, ridderpakken, ninjapakken, clown tenues, etc. Leuk voor in de verkleedkoffer, tijdens carnaval of voor een feest bijvoorbeeld op school.

 

Over 't Guus

Toen mijn kinderen klein waren ging ik altijd graag naar 2e hands kledingwinkels of naar kledingbeurzen en daar is mijn liefde om zelf ooit zo’n winkel te beginnen ontstaan. In 2009 werkte ik bijna 20 jaar op personeelszaken bij dezelfde werkgever en was toe aan iets anders. Iets voor mezelf beginnen leek mij de ultieme uitdaging, toen was het voor mij nu of nooit. Inderdaad heel iets anders, maar tot op heden heb ik er nooit spijt van gehad.

Openingstijden

Woensdag: 10.00 - 17.00 uur 
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 14.00 uur 
Zaterdag : 12.30 - 17.00 uur 

** gesloten: 24 juni t/m 7 juli (week 26 + 27)

Contactgegevens

Zusterplein 18, 4331 KM Middelburg
Telefoon: 06-23306537
E-mail: info@guuskinderkleding.nl

KvK: 20165310

Copyright © 2021 - Website gemaakt door Thinkaholic Web & Apps