Groeien uw kinderen ook zo snel zodat al die mooie spullen van vorig jaar alweer te klein zijn geworden? Heeft u iets gekocht wat later toch niet het ideale kledingstuk bleek te zijn. Wat de reden ook is, u kunt een ander heel blij maken met die kinderkleding en zelf verdient u er ook nog wat aan.

Weinig lasten maar wel de lusten!!  In 't GUUS kunnen wij die kinderkleding voor u verkopen, u ontvangt de helft van de verkoopopbrengst (minus BTW). Voor uw kledingstukken wordt een eerlijke prijs berekend. Het enige dat u hoeft te doen is er voor zorgen dat de kleding recent gewassen en schoon aangeleverd wordt. Als het niet gewassen is en niet fris ruikt zal ik uw kleding niet in mijn winkel verkopen!!. Ik prijs de kleding, wat uiteindelijk niet verkocht is, hoeft u niet op te halen. Aan het eind van het seizoen reken ik met u af, het kan niet eenvoudiger!

Wilt u kinderkleding inbrengen, download hier de voorwaarden. Mocht u na het lezen van de voorwaarden interesse hebben, neem dan van te voren even contact op om teleurstellingen te voorkomen.

De meeste kleding die niet verkoopbaar is en/of uiteindelijk niet verkocht wordt, zal met uw goedvinden geschonken worden aan een goed doel. 

     

Het is voor mij alleen niet te doen om al die duizenden stuks kleding, schoenen en speelgoed die gebracht worden te fotograferen en op de website te plaatsen. Komt u gerust eens kijken en laat u verrassen.

Login