Zijn uw kinderen er ook zo snel uitgegroeid, waarom alles nieuw kopen terwijl u voor weinig geld hele mooie 2e hands kleding kunt vinden. Wij verkopen maatjes 44 t/m 176. Ook hebben wij leuke en mooie schoenen, laarzen, etc. 

Sinds kort hebben we ook een leuke collectie 2e hands zwangerschapskleding, diverse merken en maten. Een paskamer is aanwezig!!

Iemand een leuk kledingstuk of speelgoed cadeau doen kan natuurlijk ook, maar omdat ieders smaak anders is zou u een cadeaubon kunnen geven, zodat betrokkene zelf iets leuks kan uitzoeken in 't GUUS.

Wij denken aan het milieu, u toch ook!!! Het is zonde om gedragen kleding die niet meer past weg te gooien. Vaak is de kleding nog te mooi. En andere kinderen kunnen heel gelukkig zijn met deze kleding. Een ideaal concept voor diegene die het niet zien zitten om via internet, rommel-markten e.d. te verkopen. Ik verkoop de kleding voor u, stel hiervoor ruimte beschikbaar en adverteer. U houdt er net zo veel en meestal meer aan over, zonder dat u er veel voor hoeft te doen (zie tabblad 'voorwaarden').

Niet opgehaalde kleding en kleding die niet in de winkel komt te hangen gaan naar onderstaande goede doelen:

https://www.reshare.nl en www.curitas.nl))  

Login